Meer resultaten voor hulpmiddelen mindervaliden

hulpmiddelen mindervaliden
 
Zorghulpmiddelen voor ouderen en mindervaliden. RVS Land. Leverancier van RVS artikelen tegen de laagste prijzen.
Buis, koker en staf. Bent u op zoek naar mindervalidenhulpmiddelen voor in uw toilet of badkamer, dan biedt RVS Land de keuze uit een aantal producten zoals grepen en steunstangen en allerhande hulpmiddelen voor ouderen en mindervaliden. Steunstangen en grepen voor badkamer of toilet.
Vakanties en reizen voor gehandicapten.
eigen hulpmiddelen rolstoel., Met een handicap op vakantie. Omdat op vakantie gaan met een handicap meestal vraagt om aanpassingen, biedt Zorgtours super de luxe vervoer in de Royal Class touringcar met verstelbare slaapstoelen die veel meer ruimte en bewegingsvrijheid bieden dan een normale touringcar.
Parijs, een toegankelijke stad Bureau voor Toerisme en Congressen van Parijs Paris tourist office.
Informatie voor een goede voorbereiding. De gemeente Parijs voert ten aanzien van hotels, openbaar vervoer en toeristische trekpleisters een actief beleid voor een betere integratie en meer autonomie van mindervaliden, ongeacht of die in de stad wonen of er een bezoek brengen.
Drempelhulpen voor winkels Drempelhulp.nl.
Denk hierbij aan hulpmiddelen voor lage drempels, maar ook aan hulpmiddelen voor hoge drempels. Of uw ingang nu breed of juist heel smal is: wij hebben de juiste drempelhulp voor uw winkelpand. Ook maakt het niet uit of uw drempelhulp binnen of buiten moet liggen, want wij bieden drempelhulpen voor binnen en buiten aan. Ook kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen van een oprijplaat. Een oprijplaat wordt gebruikt voor het overbruggen van grotere hoogteverschillen, bijvoorbeeld bij een trap voor de ingang van uw winkel. Door eenmalig in een oprijplaat te investeren, kunnen mensen met rolstoelen, scootmobielen, rollators en zelfs kinderwagens gemakkelijk en snel uw winkelpand betreden. Daar komt nog bij dat het volgens de wet toegankelijkheid bedrijven en gebouwen 2017 verplicht is om een oprijplaat te plaatsen als uw bedrijfspand niet toegankelijk is voor mindervaliden.
Keukenhulpmiddelen thuiszorgwinkel, ouderen, senioren, gehandicapten, beperking Winkel met Zorg.
Hulpmiddelen eten, drinken en koken Alzheimer, Dementie, Geheugen. Hulpmiddelen baden douchen Alzheimer, Dementie, Geheugen. Hulpmiddelen medicijnen met alarm Alzheimer, Dementie, Geheugen. Alzheimer Dementie hulpmiddelen dagkalender en agenda's' Alzheimer, Dementie, Geheugen. GPS en detectie hulpmiddelen voor mensen met Dementie of Alzheimer.
Boccia Gehandicaptensport Nederland.
Boccia is een Paralympische sport voor mensen met een motorische beperking die natuurlijk ook op recreatief niveau gespeeld kan worden. Het mikspel lijkt het meest op jeu de boules en is toegankelijk voor iedereen. Dankzij diverse hulpmiddelen kunnen ook spelers met onvoldoende gooikracht boccia spelen.
Home BS.
BS is importeur en leverancier van de beste producten in hun soort, maar is vooral sterk in het ontwikkelen en produceren van eigen producten die mobiliteit en zitcomfort kunnen verhogen. Met onze uitgebreide kennis en technische mogelijkheden op het gebied van aanpassingen aan auto of hulpmiddelen, gekoppeld aan het leveren van een uitgebreid assortiment revalidatie en hulpmiddelen, biedt BS haar klanten het gemak van alle producten op één adres.
Speciaal voor mindervaliden BSC PoolSpa.
Speciaal voor mindervaliden. Terug naar HOME / NL This page in English. Wanneer u door een handicap moeite heeft met in en uit een gangbaar zwembad te komen kunnen wij uw pool zo bouwen dat u er optimaal gebruik van kunt maken. Dit doen wij uiteraard op uw aanwijzingen maar daarnaast kunnen wij advies inwinnen bij gespecialiseerde bedrijven en organisaties waar ook ter wereld. Op Bonaire werken wij hierin samen met Bonaire Mobility Services. Dit bedrijf is gespecialiseerd in hulpmiddelen en aanpassingen voor mensen met een handicap.

Contacteer ons