Op zoek naar hijmans schoonmaakartikelen?

hijmans schoonmaakartikelen
 
Hijman Schoonmaakartikelen BV Bedrijfsfilm YouTube.
Published on Aug 11, 2014. De geschiedenis van Hijman gaat meer dan een eeuw terug, tot de sponzen en zeemlederhandel van de toenmalige marktkoopman Jacob Hijman. Het ambachtelijke karakter van die markthandel werd in de periode na de tweede wereldoorlog omgebogen door Salomon Sal Hijman. Hij vestigde in Amsterdam de handelsonderneming voor schoonmaakartikelen.
Hijman Amsterdam, Groothandel in schoonmaakartikelen over op LED Velectra.
vele complimenten zijn er al gekomen vanuit het personeel richting Velectra. Op de fotos kunt u goed het verschil zien tussen de nieuwe LED armaturen en de oude Tl-armaturen. De basis van Hijman Schoonmaakartikelen gaat meer dan 100 jaar terug.
Hijman Schoonmaakartikelen B.V.
Hijman Schoonmaakartikelen B.V. Over Hijman Schoonmaakartikelen B.V. Midden en kleinbedrijf. 11 t/m 100. Resultaten MVO MAPS. Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld. MVO Nederland op Twitter. MVO Nederland op linkedin. MVO Nederland op Facebook. Arthur van Schendelstraat 500.
Top Schoonmaakartikelen.
Boven de 30000, inclusief btw betaalt u GEEN VERZENDKOSTEN de prijzen in de webshop zijn inclusief BTW. Welkom bij Top Schoonmaakartikelen! De webshop voor professionele schoonmaakartikelen. Op basis van onze kennis en ervaring, bent u bij ons verzekerd van topkwaliteit producten voor een gunstige prijs!
Schoonmaakjournaal 20 juni: Hijman pakt primeurs op Glas Geveldag Schoonmaakjournaal.
juni 14, 2018 in Nieuws. Op woensdag 20 juni houdt Hijman Schoonmaakartikelen in Amsterdam haar jaarlijkse een Glas-Geveldag. Een dag waarop het vakmanschap in glas en gevelreiniging wordt uitgedragen door vier gerenommeerde producenten: Cleaning Care Products, DiBo, i-Team Global en Unger.
Groothandel in schoonmaakartikelen schoonmaakmiddelen.
Dit verzoek, in combinatie met de groei van Groveko naar een nationale schoonmaakgroothandel met meerdere regionale vestigingen, heeft ons doen besluiten de vestiging Groveko Goirle op korte termijn te gaan verhuizen. Groveko assortiment schoonmaakartikelen. Ons assortiment bestaat uit meer dan 15.000 artikelen.
Hijman Schoonmaakartikelen BV.
Wellicht is u reeds ten gehore gekomen dat per 1 januari 2018 de nieuwe Europese norm EN131-1/2 voor Lees meer. Hijman schoonmaakartikelen en ECMR. Samen op weg naar een duurzame wereld. Kijk ook eens op.: Hijman Schoonmaakartikelen BV. De Flinesstraat 26.
Hijman Schoonmaakartikelen Bv Amsterdam 1099 CC Amsterdam, De Flinesstraat 26, KAMER VAN KOOPHANDEL NUMMER 33185545.
Alle lijnen zijn op dit moment bezet, probeer opnieuw binnen enkele ogenblikken. Hijman Schoonmaakartikelen BV. Delen van dit bedrijfsprofiel. Klik op één van de pictogrammen om het bedrijf te delen. Bedrijfsinformatie Hijman Schoonmaakartikelen BV. Groothandel in was, poets en reinigingsmiddelen.

Contacteer ons