Meer resultaten voor schoonmaakartikelen groothandel

schoonmaakartikelen groothandel
 
Carel Lurvink professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen, veiligheidsartikelen, schildersartikelen.
Werkomgevingen schoner en veiliger maken dat is onze missie! In ruim 120 jaar tijd hebben we ons ontwikkeld tot een servicegerichte groothandel met een totaalaanbod schoonmaak en veiligheidsartikelen, schilderbenodigdheden, bedrijfskleding, machines, verpakkingsmateriaal, kantinebenodigdheden, sauna wellness artikelen en producten voor gevelreiniging. Van afvalzakken en bezems tot werkschoenen en zeepdispensers, u vindt wat u nodig heeft bij Carel Lurvink. We zijn gespecialiseerd in de volgende branches.: Voor schoonmaakbedrijven hebben we een breed assortiment professionele schoonmaakmiddelen, schoonmaakartikelen, disposable producten, hygiënesystemen en schoonmaakmachines.
Groothandel schoonmaakartikelen 2BClean Putten.
De showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 0800: en 1700: uur. Wanneer u nog meer informatie wilt over de schoonmaakartikelen die we verkopen in onze groothandel kunt u langskomen of bellen naar 0341-357524. Schoonmaakartikelen online bestellen.

Abonneer je op de nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en bekijk als eerste onze nieuwe prijsknallers! 31 0 50 211 25 88 Telefonisch bereikbaar van: ma t/m vrij van 0900: 1700.: Helperpark 292 9723ZA Groningen. KvK Groningen: 66065038 BTW: NL856381020B01.
Groothandel in schoonmaak Abeco Holland.
Groothandel in schoonmaak. Disposables en overig. Papier en dispensers. Vuilnisbakken en vuilniszakken. Abeco Holland B.V. 7741 KT Coevorden. 0524 51 36 36. Krijg een indruk van onze diensten.: 0524 51 36 36. 7741 KT Coevorden. Groothandel in schoonmaak. Deze site gebruikt functionele en anonieme analytische cookies.
LSG Schoonmaakgroothandel.
De TASKI AERO BP rugstofzuiger levert de beste prestaties, gebruikscomfort en lichtgewicht in zijn k. 1.14950, 95000, Inclusief BTW: 1.92390., Viper CEX410 sproei extractie machine. De VIPER CEX410 is een professionele, op zich zelf staande, stille tapijtextractiemachine. 1.98500, Inclusief BTW: 2.40185.,
Groothandel schoonmaakartikelen, Schoonmaakartikelen groothandel, Groothandel in schoonmaakartikelen Biofriends.
Iedere groothandel in schoonmaakartikelen kan materialen leveren die bij iedereen, overal en altijd op voorraad liggen; wij zijn echter een schoonmaakartikelen groothandel die een grote stap verder gaat: wij leveren niet alleen; wij ontwikkelen ook materialen voor u. En dat betekent dat we eerst met u willen zitten en nadenken over uw huidige bedrijfsprocessen.
Schoonmaak groothandel Facility Trade Group.
Eén van de gemakkelijkste manieren om die kans te verkleinen, is gebruikmaken van allerlei schoonmaakartikelen. Facility Trade Group biedt een selectie van deze artikelen, afkomstig van diverse merken. Over Facility Trade Group. Facility Trade Group is een onafhankelijke en specialistische groothandel in schoonmaakartikelen.
Wie zijn 4T 4t Schoonmaakgroothandel.
is een groothandel die zich richt op professionele schoonmaakbedrijven, professionele horecabedrijven en zorginstellingen. Wij vinden het niet nodig om te vertellen dat wij het logistiek goed voor elkaar hebben, juiste prijzen rekenen voor onze producten, rekening houden met milieueisen van onze producten en dat de factuur die u van ons ontvangt altijd klopt.

Contacteer ons